Ηλεκτρονικές Τέντες – Somfy

Οι τέντες σας θα προσαρμοστούν αυτόματα στις καιρικές συνθήκες χάρη στους αισθητήρες ήλιου και ανέμου. Όταν ο ήλιος αρχίσει να χτυπά, η τέντα κατεβαίνει. Όταν ο αέρας αρχίσει να φυσάει, μαζεύεται αυτόματα.

Η Somfy έχει αναπτύξει ένα ηλεκτροκίνητο σύστημα που εξασφαλίζει ότι η τέντα μαζεύεται πλήρως στη σφραγισμένη κασέτα της, ώστε να εμποδίσει τη διείσδυση νερού. Το σύστημα τάνυσης του πανιού εξασφαλίζει επίσης μια τέλεια αισθητική εμφάνιση.

Ελέγξτε την τέντα σας καθώς και τον φωτισμό και τη θέρμανση του αιθρίου σας μέσω του smartphone σας ή ενός μόνο τηλεχειριστηρίου!

Αξιοποιήστε πλήρως τη βεράντα σας το χειμώνα καθώς και το καλοκαίρι, χάρη στα συστήματα φωτισμού και θέρμανσης που παρέχει η Somfy.

Connexoon Terrace io: πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο σκίασης του σπιτιού σας!

Φωτισμός, μουσική, τέντες…ελέγξτε εύκολα τη βεράντα σας με ένα κλικ και δημιουργήστε εξατομικευμένα σενάρια.Έχετε δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σενάριο; Βγάλτε μια φωτογραφία του αιθρίου σας και αναπαράγετε το σενάριο όποτε θέλετε.

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας και την εφαρμογή Connexoon Terrace για να δείτε αν οι τέντες της βεράντας σας είναι κλειστές από όπου κι αν βρίσκεστε. Βιώστε τη γαλήνη του τρόπου ζωής που προσφέρει η Somfy!