Κάμερες – Somfy

4 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τις κάμερές μας:

Χάρη στο ηλεκτροκίνητο κλείστρο, η κάμερα εσωτερικού χώρου της Somfy και το Somfy One δεν τραβούν βίντεο όταν είστε στο σπίτι. Η εξωτερική κάμερα της Somfy παρέχεται επίσης με μια λειτουργία ιδιωτικής ζωής για να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας.

Η εξωτερική κάμερα της Somfy διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα των 110 dB που μπορείτε να ενεργοποιήσετε από το smartphone σας εάν κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει. Μπορείτε επίσης να τη συνδέσετε σε εξωτερικό φωτιστικό, έτσι ώστε να ανάβει το φως όταν ανιχνεύεται κίνηση.
Καθώς είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κάμερα εσωτερικού χώρου, το Somfy One διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα 90dB. Μπορείτε να το συνδέσετε με διάφορα εξαρτήματα (ανιχνευτές, τηλεχειριστήρια κλπ.) και να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το σπίτι σας κεντρικά.
Με βίντεο Full HD, φακό ευρείας γωνίας 130 °, ζουμ 8X, νυχτερινή όραση, ανιχνευτή κίνησης και χωρίς να ασχολείται με τα κατοικίδια και άλλα ζώα, η κάμερα εσωτερικού χώρου της Somfy έχει όλα όσα χρειάζεστε για τη βέλτιστη παρακολούθηση του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγχετε εύκολα τις κάμερές σας, να προβάλλετε ζωντανές ροές βίντεο και να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του ανιχνευτή κίνησης.

Παρακολουθήστε το σπίτι σας από όπου κι αν βρίσκεστε και περιηγηθείτε στο ιστορικό μέχρι και επτά ώρες πίσω, χρησιμοποιώντας το χρονολόγιο (επιλογή κατά την αγορά).

Εάν εντοπιστεί εισβολή, θα λάβετε βίντεο ως αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την εφαρμογή για κινητά.

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”9501, 9548″]