Μπαταρίες Κουζίνας Franke

Η ευρεία γκάμα της Franke από ημι-επαγγελματικές μπαταρίες κουζίνας χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και τον τέλειο συνδυασμό στυλ και εργονομικού σχεδιασμού.

Οι μπαταρίες Franke ενσωματώνουν τη φιλοσοφία της εταιρείας: πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, εξαιρετικά προϊόντα, ευκολία χρήσης και συνολική ασφάλεια. Και φυσικά, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Αποσπώμενο ρουξούνι (Ντους)

Χάρη στη δυνατότητα να κατευθύνετε το νερό με ευκολία, σε οποιοδήποτε σημείο του νεροχύτη, το ντους στις μπαταρίες Franke σας προσφέρει άφθονο περιθώριο ελιγμών και σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε
ολόκληρο τον χώρο πλύσης.

Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας
Στις περισσότερες μπαταρίες Franke με πλευρική λαβή, η ροή του νερού ξεκινάει πάντα από την κρύα ρύθμιση. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση ζεστού νερού γίνεται μόνο όταν το επιθυμείτε, ενώ επίσης, η ροή του νερού ρυθμίζεται βάσει των πραγματικών αναγκών σας.

Έξυπνες λύσεις
Στη γκάμα μας, θα βρείτε πολλές έξυπνες και λειτουργικές λύσεις για να ικανοποιήσετε κάθε σχεδιαστική σας ανάγκη, ακόμη και για τον «γρίφο» της τοποθέτησης του νεροχύτη κάτω από ανοιγόμενο παράθυρο.

Κεραμικός δίσκος 28mm:
Η καρδιά της μπαταρίας είναι Οικολογική
Εξοικονόμηση νερού:
Ένα σύστημα που επιτρέπει τη ρύθμιση της ροής σε δύο θέσεις (κλικ) ελέγχει τη μετάβαση από μέση σε πλήρη ροή, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση νερού.
Ασφάλεια και Εξοικονόμηση ενέργειας:
Με μία απλή ρύθμιση κατά την εγκατάσταση της μπαταρίας σας, μπορείτε να ρυθμίσετε τη μέγιστη θερμοκρασία του ζεστού νερού, εξοικονομώντας ενέργεια και πετυχαίνοντας αυξημένα επίπεδα ασφάλειας στη χρήση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *