Οικιακά Ρολά – Somfy

4 λόγοι για να ηλεκτροκινήσετε τα οικιακά ρολά σας:

Σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης, οι μηχανισμοί των οικιακών ρολών μας παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια και αντοχή χάρη στις ανθεκτικές δέστρες ασφαλείας. Η ασφάλεια του σπιτιού σας ξεκινά πάντα με τα ανοίγματα!

Με τους κινητήρες S&SO RS100 που χρησιμοποιούμε, έχουμε αναπτύξει διακριτικά ρολά για να σας προσφέρουμε την απόλυτη ηρεμία. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία για να απολαύσετε μια απαλή αφύπνιση!

Μπορείτε να ελέγχετε όλα τα ρολά σας οποτεδήποτε με ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Προγραμματίστε το ανέβασμα ή το κατέβασμα των ρολών σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε.

Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ηλιακά οικιακά ρολά; Δεν απαιτείται τροφοδοσία ρεύματος ή καλωδίωση. Μπορούν έτσι να τοποθετηθούν χωρίς να καταστρέψουν το εξωτερικό του σπιτιού σας!

Connexoon Window: ελέγξτε εξ αποστάσεως τα οικιακά ρολά σας!

Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε όλα τα οικιακά ρολά σας με ένα μόνο κλικ από το smartphone σας! Όπως πάντα, η Somfy σας παρέχει μια απλή λύση για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο.

Προγραμματίστε σενάρια ανοίγματος και κλεισίματος για τα οικιακά ρολά σας! Όταν συνδεθούν σε αισθητήρα ήλιου, θα σας παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ελέγξτε αν τα ρολά σας είναι κατεβασμένα από όπου κι αν βρίσκεστε! Ένα απλό smartphone και η εφαρμογή Connexoon Window είναι όλα όσα χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα λειτουργούν άψογα.