Πέργκολες – Somfy

3 καλοί λόγοι για να ηλεκτροκινήσετε την πέργκολά σας:

Με τους ενσωματωμένους αισθητήρες του, το ηλεκτροκίνητο σύστημά μας προσαρμόζει τη θέση των πτερυγίων στην πέργκολά σας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Είτε πρόκειται για χιόνι, ισχυρούς ανέμους ή πάγο, η πέργκολά σας παραμένει προστατευμένη!

Τα προσαρμοσμένα συστήματα μας θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την πέργκολα σας στο μέγιστο, ανεξαρτήτως εποχής. Η Somfy σας προτείνει να εμπλουτίσετε την πέργκολα σας με έξυπνη θέρμανση και φωτισμό για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα!

Ένα τηλεχειριστήριο ή smartphone είναι το μόνο που χρειάζεται για να ελέγξετε τα ρυθμιζόμενα πτερύγια, τον φωτισμό και τη θέρμανση. Όλα είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Connexoon Terrace io: πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο του αιθρίου σας!

Φωτισμός, μουσική, τέντες…ελέγξτε εύκολα την πέργκολά σας με ένα κλικ και δημιουργήστε εξατομικευμένα σενάρια.

Έχετε δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σενάριο; Βγάλτε μια φωτογραφία του αιθρίου σας και αναπαράγετε το σενάριο όποτε θέλετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Connexoon Terrace.

Όπου και να βρίσκεστε, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματα σκίασης της βεράντας σας έχουν κλείσει σωστά. Αφεθείτε στις λύσεις της Somfy και χαλαρώστε!