Πλυντήρια Πιάτων Franke

πληντυριο πιατων

Τα πλυντήρια πιάτων FRANKE, είτε πλήρως καλυπτόμενα είτε semi, έχουν άριστες επιδόσεις σε όλα ταεπίπεδα και τους τρόπους πλύσης.
Η απόδοση πλύσης/στεγνώματος καθώς και η ενεργειακή κλάση Α++, A+, A υποδεικνύουν μια σειράσυσκευών με περιβαλλοντική συνείδηση, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας αιαναλωσίμων αγαθών.

Τρίτο κάνιστρο
Ένα καινοτόμο σύστημα φόρτωσης που σκοπό έχει την εύκολη τοποθέτηση των σκευών στην συσκευή. Είναι η τέλεια επιλογή για μαχαιροπίρουνα, κουτάλες και μικρά σκεύη, όπως φλιτζάνια και πιατάκια καφέ.

Άνω κάνιστρο
Ρυθμιζόμενο κάνιστρο, ακόμη και όταν είναι πλήρως σε τρία διαφορετικά ύψη. Επιτρέπει την φόρτωση και μεγαλύτερων σκευών όπως μεγάλα πιάτα ή κατσαρολάκια.

Προγραμματισμός Auto
Χάρη στον ειδικό αισθητήρα, το πρόγραμμα πλύσης AUTO πλένει σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και είναι ιδανικό για την μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Τρίτο κάνιστρο
Ένα καινοτόμο σύστημα φόρτωσης που σκοπό έχει την εύκολη τοποθέτηση των σκευών στην συσκευή. Είναι η τέλεια επιλογή για μαχαιροπίρουνα, κουτάλες και μικρά σκεύη, όπως φλιτζάνια και πιατάκια καφέ.

Party
Ιδανικό για μετά το τέλος ενός γεύματος ή ενός πάρτι με πολλούς καλεσμένους: το νέο πρόγραμμα πλύσης σας επιτρέπει να πλύνετε σε ένα μόνο κύκλο μια μεγάλη ποσότητα ποτηριών. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόλις 40 λεπτά.

Προγράμματα Speed
Η δυνατότητα προγραμμάτων Speed μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 50% χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με το ίδιο άριστο αποτέλεσμα καθαρισμού και στεγνώματος.

Πλύση μισού φορτίου
Τα πλυντήρια πιάτων FRANKE μπορούν να πλύνουν εξίσου αποτελεσματικά είτε λίγα είτε πολλά πιάτα. Η λειτουργία μισού φορτίου πλύσης δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πλύνει χωρίς να γεμίσει ολόκληρη την συσκευή, και με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού.

Προγραμματισμός έναρξης λειτουργίας
Ο προγραμματισμός έναρξης λειτουργίας επιτρέπει τον προκαθορισμό
κάθε πλύσης από 1 έως 24 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί
να διαχειριστεί καλύτερα τον χρόνο, εκμεταλλευόμενος πάντα τα χαμηλά
επίπεδα κατανάλωσης.

3σε1
Η λειτουργία για ταμπλέτες 3 σε 1 παρέχει την δυνατότητα πλύσης με
ταμπλέτα τριπλής δράσης, χωρίς την χρήση αλατιού και λαμπρυντικού
ξεχωριστά. Η λειτουργία 3 σε 1 δημιουργήθηκε για υγιεινή καθαριότητα
αλλά και ευκολία στην χρήση την ίδια στιγμή.

Ασφάλεια
Όλα τα πλυντήρια πιάτων Franke είναι εξοπλισμένα με το σύστημα
ασφαλείας Aqua Stop έναντι οποιουδήποτε κινδύνου πλημμυρών και
διαρροής νερού.
Η λειτουργία Aqua Stop σταματάει αυτόματα την ροή του νερού στην
συσκευή με το που εντοπίσει τυχόν πρόβλημα κατά την χρήση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και προστασία για την συσκευή και τον χρήστη.

Καθυστέρηση έναρξης
Ο κύκλος πλύσης μπορεί να προγραμματιστεί όποτε σας εξυπηρετεί
καλύτερα, με την επιλογή της χρονοκαθυστέρησης