Πως να διαλέξετε τον σωστό φούρνο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

DCT

Dynamic Cooking Technology

Η επανάσταση στην κουζίνα. Με την μοναδική τεχνολογία DCT (Dynamic Cooking Technology) η Franke φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που μαγειρεύατε μέχρι σήμερα. Η ροή της θερμότητας που παράγεται από τις καινοτόμες αντιστάσεις κατευθύνεται με εξαιρετική ακρίβεια μόνον όταν απαιτείται πραγματικά, περιορίζοντας την απώλεια θερμότητας και διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μαγείρεμα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ελάχιστο χρόνο προθέρμανσης

Κρύα Πόρτα

Τα εσωτερικά κρύσταλλα της πόρτας ανακλούν τη θερμότητα και στον μεταξύ τους χώρο δημιουργείται θερμικό φράγμα που εμποδίζει τη διαφυγή της θερμότητας συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της επιλεγμένης θερμοκρασίας μαγειρέματος και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η πόρτα παραμένει πάντα κρύα, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις

 

Μαγειρέψτε με ευκολία και ασφάλεια

Χάρη στους πρωτοποριακούς τηλεσκοπικούς οδηγούς, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να τραβήξετε το ταψί για να ελέγξετε το μαγείρεμα. Μία λεπτή μεταλλική μπάρα στο πίσω μέρος της σχάρας καθιστά απόλυτα σταθερό τον τηλεσκοπικό οδηγό, εμποδίζοντας την ανατροπή του ταψιού

Soft Opening / Soft Close

Οι νέοι ειδικοί μεντεσέδες επιβραδύνουν την κίνηση της πόρτας, διευκολύνοντας έτσι το άνοιγμα και το κλείσιμο του φούρνου.

Μέγιστη χωρητικότητα

Χάρη στον ευρύχωρο θάλαμο χωρητικότητας έως 74lt, οι φούρνοι Franke σας επιτρέπουν να μαγειρέψετε σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα ταυτόχρονα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια.

Σχεδιασμένοι για επαγγελματικές επιδόσεις σε οικιακές κουζίνες, οι φούρνοι Franke είναι αποτέλεσμα εξελιγμένου design και τεχνολογίας Είναι επίσης το αποτέλεσμα της αδιαπραγμάτευτης προσήλωσης μας στην ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών και στο εξαιρετικό τελικό προϊόν, με στόχο την ευκολία στη χρήση και την απόλυτη ασφάλεια με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Οι φούρνοι DCT της Franke ταξινομούνται στην ενεργειακή κλάση Α ++: την υψηλότερη βαθμίδα με βάση τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα των επιδόσεων σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας. Η αποκλειστική τεχνολογία DCT και η νέα maxi κοιλότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των φούρνων στην κλάση Α ++.

Αναρτημένος θάλαμος

Η εσωτερική κοιλότητα, μέσα στην οποία αναπτύσσεται η απαραίτητη για το μαγείρεμα θερμοκρασία, έχει αναρτηθεί και στερεωθεί στο πλαίσιο, εφαπτόμενη σε ελάχιστα σημεία, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ελάχιστη ανταλλαγή θερμότητας λόγω αγωγιμότητας των υλικών. Η σχεδιαστική αυτή λύση μειώνει τη μετάδοση της θερμότητας που παράγουν οι αντιστάσεις προς τον εξωτερικό χώρο, επιτρέποντας τη διατήρηση των επιλεγμένων θερμοκρασιών, μεγαλύτερη προστασία του επίπλου, χαμηλότερη θερμοκρασία της πόρτας καθώς και αισθητή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Θερμική μόνωση

Ο θάλαμος του φούρνου διαθέτει ολική επένδυση με στρώμα λευκού υαλοβάμβακα τυλιγμένο σε δύο φύλλα αλουμινίου που τον συμπιέζουν, βελτιώνοντας έτσι αισθητά τη μονωτική ικανότητα και διασφαλίζοντας τη μέγιστη λειτουργία. Πρόκειται για ένα μονωτικό υλικό πολύ πιο αποτελεσματικό από τον κίτρινο υαλοβάμβακα που χρησιμοποιείται συνήθως. Πληροί τον γερμανικό κανονισμό σχετικά με τη χρήση του υαλοβάμβακα που είναι ο αυστηρότερος σε θέματα ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Περιμετρικό σύστημα ψύξης

Ένας ισχυρός ανεμιστήρας, τοποθετημένος στην πίσω πλευρά του φούρνου δημιουργεί κίνηση του αέρα μεταξύ του θαλάμου και του πλαισίου. Ο κρύος αέρας εφάπτεται στα τοιχώματα δημιουργώντας ένα θερμικό φράγμα που συγκρατεί την θερμοκρασία στο εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο όλη η θερμοκρασία που παράγουν οι αντιστάσεις, παραμένει στο θάλαμο, ενώ οι πλευρικές επιφάνειες και η πόρτα (θυρίδα) του φούρνου διατηρούνται κρύες.

Πρόγραμμα Wellness

Ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε νόστιμες συνταγές με κρέας, λαχανικά και επιδόρπια με φυσικό και διαιτητικό τρόπο, αποφεύγοντας τις σάλτσες και τα καρυκεύματα, διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων.

Νέα Οθόνη ΤFT

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT με ένα πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού αφής (touch control) σας επιτρέπει να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες του φούρνου εύκολα και απλά, χάρη στην εξαιρετική αναγνωσιμότητα της οθόνης

Εσωτερική πόρτα Full Glass Easy Clean

Η εσωτερική πόρτα, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από γυαλί, χωρίς ορατές βίδες ή κενά, διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα Franke που επιτρέπει την αφαίρεση του γυαλιού στο εσωτερικό του φούρνου με μια απλή κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το σύνολο της πόρτας. Μια λύση που κάνει τον καθαρισμό του φούρνου απλό και λειτουργικό.

Αποκλειστικά προγράμματα

Οι φούρνοι Franke διαθέτουν αποκλειστικά προγράμματα και λειτουργίες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους και την ευκολία στη χρήση. Προγράμματα που σας επιτρέπουν να ψήσετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα, να μαγειρέψετε υγιεινά και να ψήσετε όλων των ειδών τις σπιτικές πίτσες, πίτες ή ψωμιά.