Σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, η απόδοση κάθε ψυγείου καθορίζεται σε σύγκριση με την απόδοση ενός πρότυπου μοντέλου ελέγχου. Έτσι ένα ψυγείο Class A καταναλώνει μόνο το 55% της ενέργειας που χρειάζεται το πρότυπο για την ίδια μέτρηση. Επιπλέον τα νέα ψυγεία Franke Class A+, στις ίδιες μετρήσεις,έχουν κορυφαία απόδοση με κατανάλωση ρεύματος μόλις 42%. Είναι δηλαδή 25% πιο οικονομικά σε σχέση με τις συσκευές κατηγορίας Class A. Τα αέρια που χρησιμοποιούνται στο κύκλωμα ψύξης και στη μόνωση
του ψυγείου είναι φυσικοί, φιλικοί προς το περιβάλλον υδρογονάνθρακες και ακόμη κι αν διαφύγουν στο περιβάλλον είναι εντελώς αβλαβή. Τα ισχυρά μοτέρ εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία.

Ice Maker
Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού πέφτει στο ποτήρι φρέσκο κρύο νερό ή παγάκια. Με τον ηλεκτρονικό χειρισμό και τον κατάλληλο φωτισμό,το Ice Maker αποτελεί ένα πρακτικό και λειτουργικό αξεσουάρ του ψυγείου side by side για τον χρήστη.

Franke Fresh Holder
Η τεχνολογία Franke Fresh Holder παρατείνει για πολύ περισσότερο τη
διάρκεια συντήρησης των νωπών τροφίμων. Η θερμοκρασία διατηρείται
στους  0 °C και η υγρασία ελέγχεται για την παρεμπόδιση ανάπτυξης
μικροοργανισμών και ανθυγιεινής, αντιαισθητικής μούχλας. Οι τροφές
συγκρατούν τα θρεπτικά τους συστατικά (βιταμίνες, μεταλλικά άλατα,
πρωτεΐνες), τη γεύση και το άρωμά τους και μπορούν να διατηρηθούν για τριπλάσιο χρόνο.

Λειτουργία Super Cool
Πιέζοντας το πλήκτρο Super Cool, η ψύξη σταθμίζεται σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας για αρκετές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ιδανικά η γρήγορη ψύξη των νεοφερμένων τροφίμων ώστε να μην επηρεάσει η ψηλότερη θερμοκρασία τους την συνολική ψύξη στο θάλαμο του ψυγείου. Η λειτουργία SuperCool τερματίζεται αυτόματα μετά από 6 ώρες ή εναλλακτικά μπορεί να απενεργοποιηθεί πιέζοντας ξανά το ίδιο πλήκτρο.

Design
Τα ψυγεία Franke διαθέτουν καλαίσθητο design που ενισχύει την πλήρη και αρμονική ένταξή τους στον χώρο της κουζίνας. H προσοχή στη λεπτομέρεια και η χρήση του ανοξείδωτου χάλυβα σαν φινίρισμα δίνει μια επαγγελματική εικόνα στον χώρο.

No Frost
Η τεχνολογία No Frost δεν επιτρέπει τη δημιουργία πάγου στις τροφές κατά τη διαδικασία κατάψυξης. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται ο σχηματισμός πάγου, τα συρτάρια παραμένουν καθαρά και διαφανή, ενώ τα παγάκια διατηρούν τη φυσικά διαυγή όψη τους. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα δεν κολλούν μεταξύ τους ενώ διατηρούν καλύτερα το χρώμα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους.

Λειτουργία Super Frost / Super Freeze
Για την ταχύτερη κατάψυξη των φρέσκων τροφίμων ενεργοποιήστε τη
λειτουργία SuperFrost/Super Freeze. Με αυτή τη λειτουργία εξασφαλίζονται
δύο βασικές συνθήκες στην κατάψυξη:
-Διατηρείται η μέση θερμοκρασία κατάψυξης, παρά το άνοιγμα και
την τοποθέτηση νέων θερμότερων τροφίμων.
-Επιτυγχάνεται η ταχεία ψύξη των νεοφερμένων τροφίμων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *