Εσωτερικές Πόρτες Exclusive Internodoors

Exclusive 100

Η γωνιακή κρυφή κάσα αλουμινίου, ενσωματώνεται στην τοιχοποιία με προηγμένα συστήματα ανάρτησης και επιτρέπει την απόλυτη καθαρότητα των γραμμών στις διακοσμητικές επιλογές της αρεσκείας σας.

Με δυνατότητα παραγωγής σε ύψη έως και 3 μέτρα, η exclusive 100 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε τοιχοποιία, και να διακοσμηθεί με structural υάλωση έγχρωμη, διάφανη ή καθρέπτη, ανθρακόνημα, φυσικούς και τεχνητούς καπλαμάδες, δέρμα και οποιαδήποτε επιλογή λάκας σε υφή ματ και γυαλιστερή.

Exclusive 200

Η Exclusive 200 σχεδιάστηκε για να δώσει έμφαση στην καθαρότητα των γραμμών και να υπερτονίσει την μοντέρνα συνδυαστική αισθητική της κάσας αλουμινίου και των υλικών του φύλλου.

Οι πολλαπλές χρωματικές επιλογές και φινιρίσματα του αλουμινίου με την ποικιλία επιλογής επενδύσεων του φύλλου, προσφέρουν ευελιξία και ελευθερία στη δημιουργία μοναδικής αισθητικής εσωτερικού σχεδιασμού με μοντέρνα υλικά και υψηλή τεχνολογία. Ο συγκεκριμένος τύπος κάσας ενδείκνυται για τοιχοποιίες πάχους έως 125mm, παρέχοντας ευκολία στην τοποθέτηση.

Exclusive 300

Διαιρούμενη κάσα αλουμινίου, η οποία αγκαλιάζει την τοιχοποιία και δύναται να τοποθετηθεί με ευκολία σε οποιαδήποτε κατασκευή, προσφέροντας υψηλή τεχνολογία και πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς μεταξύ κάσας και επενδύσεων φύλλου.

Η exclusive 300, σχεδιάστηκε για να τονίσει την παρουσία της στο χώρο, αποτελώντας διακοσμητικό στοιχείο με πολυάριθμες επιλογές επενδύσεων.