Εσωτερικές Πόρτες Suite Internodoors

Suite 100

Αυτόνομη σειρά εσωτερικών ανοιγόμενων θυρών, με κάσα αλουμινίου Invisible ενσωματωμένη στην τοιχοποιία. Φύλλο ξύλινο πρεσσαριστό σε ποικιλία χρωμάτων, επενδύσεων με ταπετσαρία τοίχων και τεχνοδερμάτων και με κρυφό μεντεσέ.

Suite 150

Με minimal κάσα αλουμινίου και απόλυτα αόρατους μεντεσέδες, η σειρά Suite 150 προσφέρει λιτότητα και ομοεπιπεδότητα με τις όμορες επιφάνειες, επιτρέποντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποτελεί μέρος του τοίχου, είτε χρωματικά είτε με επιλογή επενδύσεων ταπετσαρίας ή/και διάφορων τεχνοτροπιών.

Suite 200

Κάσα αλουμινίου Minimal για τοιχοποιία πάχους από 100mm έως 125mm. Φύλλο ξύλινο πρεσσαριστό σε ποικιλία χρωμάτων, και κρυφό μεντεσέ.

Suite 300

Κάσα αλουμινίου Minimal για τοιχοποιία πάχους από 100 mm έως 130 mm με κουμπωτό αρμοκάλυπτρο. Φύλλο ξύλινο πρεσσαριστό σε ποικιλία χρωμάτων με κρυφό μεντεσέ.

Suite Partition

Η σειρά Suite partition, δημιουργεί νέες προοπτικές στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων ξεπερνώντας την έννοια του διαχωρισμού, εισάγοντας ένα σύστημα ευέλικτο και λειτουργικό.
Κατασκευασμένο από λεπτό, διακριτικό προφίλ αλουμινίου και υαλοπίνακες πάχους 6χιλ. επιτρέπει την προσαρμογή σε όλες τις διαστάσεις και αρχιτεκτονικές κατασκευές , βασιζόμενο στις πολλαπλές δυνατότητες σύνθεσής του