Γκαραζόπορτα ρολό RollMatic

Πλήρες σύστημα με μηχανισμό κίνησης

Η γκαραζόπορτα ρολό RollMatic της Hörmann εξοικονομεί για εσάς πραγματικά πολύ χώρο μπροστά και μέσα στο γκαράζ. Μπορείτε να περάσετε ακριβώς μπροστά από την γκαραζόπορτα για να παρκάρετε, αφήνοντας επιπλέον ελεύθερο χώρο στο γκαράζ. Το προφίλ πόρτας της RollMatic είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο αλουμίνιο και εξοπλισμένο εργοστασιακά με την πιο σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμού κίνησης της Hörmann.

Ο μηχανισμός κίνησης είναι τοποθετημένος εκτός του βραχίονα για εύκολη συντήρηση. Η κίνηση και το σταμάτημα της γκαραζόπορτας ρολό RollMatic γίνονται ιδιαίτερα ομαλά και αθόρυβα, προστατεύοντας την ίδια την πόρτα. Ο εσωτερικός διακόπτης και ο φωτισμός γκαράζ είναι ήδη ενσωματωμένα στο περίβλημα του συστήματος ελέγχου.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:ο μηχανισμός ελατηρίων έλξης

Τεχνολογία που κερδίζει

Ο καταξιωμένος μηχανισμός ελατηρίων έλξης υποστηρίζει το μηχανισμό κίνησης κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας. Έτσι προστατεύονται τα μηχανικά στοιχεία. Στην περίπτωση ανοίγματος εκτάκτου ανάγκης μπορείτε να χειριστείτε την πόρτα εύκολα με το χέρι. Δεν χρειάζεστε ούτε μανιβέλα. Διπλοί οδηγοί συρματόσχοινου συγκρατούν την γκαραζόπορτα πρόσθετα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο πτώσης.

Για το απόλυτα ασφαλές κλείδωμα υπεύθυνη είναι η ειδική διάταξη προφίλ στον άξονα περιέλιξης. Χάρη στο μηχανισμό αυτό το άνοιγμα του ρολού είναι πρακτικά αδύνατο.Ρολλο

Με εύκολη συντήρηση και ιδιαίτερα αθόρυβο μηχανισμό

Στάνταρ μηχανισμός κίνησης

Ο μηχανισμός κίνησης είναι τοποθετημένος εκτός της επένδυσης του άξονα περιέλιξης για εύκολη συντήρηση. Η κίνηση και το σταμάτημα της γκαραζόπορτας ρολό RollMatic γίνονται ιδιαίτερα ομαλά και αθόρυβα, προστατεύοντας την ίδια την πόρτα. Χάρη στο ελατήριο εξισορρόπησης και τον απολύτως αξιόπιστο αυτοματισμό απενεργοποίησης η χρήση πρεσοστάτη καθίσταται περιττή. Οι εσωτερικοί διακόπτες και ο φωτισμός γκαράζ είναι ήδη ενσωματωμένα στο περίβλημα του μηχανισμού ελέγχου.

Ρολλο

PDF:

Κατάλογος