Μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες

 Μοναδική άνεση και κορυφαία ασφάλεια

Ο ασύρματος μηχανισμός κίνησης προσδίδει άνεση στην αυλόπορτά σας. Έτσι όπως εσείς θέλετε. Φυσικά δεν θα πρέπει να είναι οποιοσδήποτε μηχανισμός κίνησης αλλά ένα προϊόν ποιότητας, στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε κάθε μέρα. Για τη νέα σας αυλόπορτα ή για την αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα ανοιγόμενη ή συρόμενη πόρτα.

Ασφαλής

Διακοπή λειτουργίας

Οι μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες Hörmann είναι αξιόπιστοι σε κάθε φάση ανοίγματος και κλεισίματος. Έτσι η πόρτα σταματάει αμέσως όταν υπάρχουν εμπόδια. Πρόσθετη ασφάλεια προσφέρουν τα φωτοκύτταρα, που αναγνωρίζουν αυτομάτως πρόσωπα ή αντικείμενα. Ενσωματώνονται εύκολα και διακριτικά στα κολωνάκια ασφαλείας και τοποθετούνται στην είσοδό σας. Ασφαλίζουν την περιοχή κίνησης της ανοιγόμενης ή συρόμενης πόρτας.

Α

Αξιόπιστος

Ομαλή εκκίνηση και ομαλό σταμάτημα

Οι μηχανισμοί κίνησης αυλόπορτας της Hörmann εξασφαλίζουν μια ευχάριστα ήσυχη και ασφαλή κίνηση της πόρτας. Η πόρτα ξεκινάει ομαλά κατά το άνοιγμα και φρενάρει απαλά πριν το κλείσιμο. Αυτό μειώνει τη φθορά της πόρτας, του μηχανισμού κίνησης και προστατεύει τα νεύρα των γειτόνων.

Α

Στιβαρός

Υψηλή ποιότητα

Προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη μηχανική καταπόνηση, οι μηχανισμοί κίνησης αυλόπορτας της Hörmann είναι στιβαροί και αξιόπιστοι. Το ανθεκτικό υλικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και μεγάλης διάρκειας ζωής υλικό εγγυάται μακρόχρονη λειτουργία. Για ιδιαίτερα ψυχρές περιοχές το RotaMatic κυκλοφορεί με ενσωματωμένη θέρμανση.

Α

Με πιστοποίηση

Ελεγμένη ασφάλεια

Οι μηχανισμοί κίνησης για αυλόπορτες Hörmann είναι ασφαλείς σε κάθε φάση του ανοίγματος και του κλεισίματος. Οι δυνάμεις λειτουργίας έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για τα πιο συνηθισμένα μεγέθη πορτών από τον TÜV σύμφωνα με το DIN EN 13241-1.

Μ

Βραβευμένη σχεδιάση

Κομψό τηλεχειριστήριο

Τα καινούρια τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν εκτός από τη μαύρη ή λευκή γυαλιστερή τους επιφάνεια και για το κομψό τους σχήμα, που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Τα τηλεχειριστήρια BiSecur της Hörmann έχουν βραβευτεί από μια διεθνή κριτική επιτροπή για το εξεζητημένο design τους.

Εικόνα: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με προαιρετική βάση τηλεχειριστηρίου.

Berry

PDF:

Κατάλογος