Μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες

 Άνεση και ασφάλεια για το σπίτι σας

Σε ποιον αρέσει να βγαίνει με αέρα και κακοκαιρία ή μέσα στη νύχτα από το αυτοκίνητο, μόνο και μόνο για να ανοίξει το γκαράζ. Με τους μηχανισμούς κίνησης πορτών Hörmann ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός, γιατί ανοίγετε χωρίς καμία καθυστέρηση τη γκαραζόπορτα και αυλόπορτα, άνετα και με ασφάλεια μέσω τηλεχειριστηρίου από το αυτοκίνητό σας. Με τον άνετο και γρήγορο SupraMatic, τον οικονομικό ProMatic και τον ProMatic Akku, το μηχανισμό κίνησης για γκαράζ χωρίς ηλεκτρική σύνδεση, η Hörmann σας προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία μετάδοσης κίνησης.

Ασφαλής

Αρπάγη

Οι αυτόματες γκαραζόπορτες της Hörmann κάνουν τη ζωή των διαρρηκτών δύσκολη: μόλις η πόρτα κλείσει, η αρπάγη ασφαλίζει αυτόματα στο στοπ του σιδηρόδρομου. Η πόρτα κλειδώνει αμέσως και εμποδίζει την παραβίαση με λοστό. Αυτή η ασφάλιση λειτουργεί καθαρά μηχανικά και, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης άλλων κατασκευαστών, είναι ενεργή και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

M

Αξιόπιστος

Διακοπή λειτουργίας

Η αξιόπιστη αυτόματη διακοπή λειτουργίας σταματάει την πόρτα αμέσως σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο. Για ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια, συνιστούμε την τοποθέτηση ενός φωτοκύτταρου. Υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό του μηχανισμού κίνησης SupraMatic P της Hörmann.

Ομαλή εκκίνηση και ομαλό σταμάτημα

Η πόρτα σας ανοίγει και κλείνει απρόσκοπτα και αθόρυβα. Οι φάσεις εκκίνησης και σταματήματος μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά για την γκαραζόπορτά σας. Έτσι προστατεύετε την γκαραζόπορτά σας ώστε να μπορείτε να την απολαύσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μ

Ταχύτητα τούρμπο

Μηχανισμός κίνησης SupraMatic

Ο μηχανισμός κίνησης SupraMatic κάνει την σπαστή γκαραζόπορτα της Hörmann που διαθέτετε ταχύτερη και ασφαλέστερη. Έως 50% μεγαλύτερη ταχύτητα ανοίγματος σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο άγχος σε πολυχρησιμοποιούμενες εισόδους γκαράζ. Συγκρίνετε την ταχύτητα ανοίγματος του μηχανισμού κίνησης SupraMatic με αυτήν των κοινών μηχανισμών κίνησης μηχανισμούς κίνηση

Μ

Χρήσιμη λειτουργεία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Με άνεση και ασφάλεια χάρη στην αμφίδρομη ασύρματη τεχνολογία

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή.
Με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου αναγνωρίζετε από το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου* η πόρτα κλείνει.

* Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο.

Berry

Με πιστοποίηση

Ελεγμένη ασφάλεια

Οι μηχανισμοί κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann κατασκευάζονται ώστε να είναι απόλυτα συμβατοί με τις σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann και ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες TTZ “Αντιδιαρρηκτική προστασία για γκαραζόπορτες” από την TÜV Nord.

Μ

 

Βραβευμένη σχεδιάση

Κομψό τηλεχειριστήριο

Τα καινούρια τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν εκτός από τη μαύρη ή λευκή γυαλιστερή τους επιφάνεια και για το κομψό τους σχήμα, που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Τα τηλεχειριστήρια BiSecur της Hörmann έχουν βραβευτεί από μια διεθνή κριτική επιτροπή για το εξεζητημένο design τους.

Εικόνα: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με προαιρετική βάση τηλεχειριστηρίου.

Berry

PDF:

Κατάλογος