Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry

 Όταν η ποιότητα συναντά την αισθητική

Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε γκαραζόπορτα Berry της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 50 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών.

Χάρη στην ποικιλία σχεδίων σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι. Από τον κατάλογο των πορτών επιλέξτε με την ησυχία σας την πόρτα που εσείς προτιμάτε: το σχέδιο, την επιφάνεια, το χρώμα. Χωρίς περιορισμούς.

Πλήρη προστασία χάρη σε έξυπνες λεπτομέρειες

Ευέλικτα προστατευτικά καλύμματα και ράβδοι

Χαρακτηριστικό του υψηλού βαθμού ασφαλείας των μονοκόμματων γακαραζόπορτων Berry είναι τα ευέλικτα προστατευτικά καλύμματα πάνω από τους βραχίονες μοχλού και οι πλαστικές ράβδοι μεταξύ φύλλου πόρτας και πλαισίου. Μειώνουν τον κίνδυνο πιασίματος και τραυματισμού. Αυτό το υψηλό πρότυπο ασφαλείας θα το βρείτε μόνο στις μονοκόμματες πόρτες της Hörmann.

Berry

Μακροβιότητα και βέλτιστη ασφάλεια

Σύστημα ασφαλείας πολλαπλών ελατηρίων

Σε περίπτωση που μετά από πολλά χρόνια κάποιο από τα ελατήρια του βραχίονα μοχλού σπάσει, τα άθικτα ελατήρια προστατεύουν την πόρτα. Έτσι η πόρτα προστατεύεται αξιόπιστα έναντι πτώσης. Η απόσταση μεταξύ των σπειρών των ελατηρίων είναι τόσο μικρή που προστατεύονται ακόμα και τα δάχτυλα των παιδιών.

Berry

Φιλικό προς το χρήστη άνοιγμα και κλείσιμο

Ασφαλές άνοιγμα

Όταν ανοίξει πλήρως, η πόρτα σταματάει στο στοπ και ακινητοποιείται πλήρως στην κοιλότητα της ράγας του οδηγού.

Απόλυτη σφράγιση

Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

Ασφάλεια χάρη στην πρωτοποριακή ασφάλιση

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία

Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια των μονοκόμματων γκαραζόπορτων της Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με λοστό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Berry

Χρήσιμη λειτουργεία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Με άνεση και ασφάλεια χάρη στην αμφίδρομη ασύρματη τεχνολογία

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή.
Με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου αναγνωρίζετε από το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS αν η γκαραζόπορτά σας είναι κλειστή. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου* η πόρτα κλείνει.

* Σε περίπτωση χειρισμού χωρίς οπτική επαφή με την πόρτα, απαιτείται ένα πρόσθετο φωτοκύτταρο.

Berry

Πιστοποιημένη ασφάλεια

Με σταθερή και απρόσκοπτη εμβέλεια

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ελεγμένη και πιστοποιημένη από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum, είναι ασφαλής όσο και το online-banking.

Berry

Βραβευμένη σχεδιάση

Κομψό τηλεχειριστήριο

Τα καινούρια τηλεχειριστήρια BiSecur ξεχωρίζουν εκτός από τη μαύρη ή λευκή γυαλιστερή τους επιφάνεια και για το κομψό τους σχήμα, που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Τα τηλεχειριστήρια BiSecur της Hörmann έχουν βραβευτεί από μια διεθνή κριτική επιτροπή για το εξεζητημένο design τους.

Εικόνα: τηλεχειριστήριο HS 5 BS με προαιρετική βάση τηλεχειριστηρίου.

Berry

PDF:

Κατάλογος