Παράθυρα Στέγης

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά.
Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633. 

Παράθυρα Στέγης

parathiro stegis anoigomeno

Αξιοποιήστε την σοφίτα σας σε ευχάριστο κατοικήσιμο χώρο με δυνατότητα αερισμού, κορυφαίας μόνωσης, εξαιρετικού επιπέδου ασφάλειας, με προστασία από έντομα, δυνατότητα χειρισμού με το χέρι ή με ηλεκτροκίνητο μοτέρ συνδυάζοντας απομακρυσμένη διαχείριση με το έξυπνο σπίτι smart home.

Παράθυρο περιστροφής, αλλά με τον άξονα περιστροφής τοποθετημένο σε σημείο ψηλότερα από το μέσο του παραθύρου, έτσι ώστε ακόμη και ένα ψηλό άτομο να μπορεί να περπατήσει άνετα ως την άκρη του παραθύρου.

Το ανοιγόμενο φύλλο όταν ανοίγει σε θέσεις από 0-45°υποστηρίζεται από ένα καινοτόμο μηχανισμό που του επιτρέπει να μένει σε οποιοδήποτε σημείο το αφήσεις ανοικτό. Το παράθυρο όταν τοποθετείται σε στέγες με κλίση 39°- 43° εκπληρώνει τις απαιτήσεις του προτύπου DIN 5034-1 *, σύμφωνα με το οποίο το κάτω μέρος του παραθύρου πρέπει να βρίσκεται στα 95εκ. και το επάνω στα 220εκ. τουλάχιστον.

Ο χειρισμός του παραθύρου γίνεται με το χερούλι που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ανοιγόμενου φύλλου και είναι εξοπλισμένο με δύο θέσεις μικροεξαερισμού στο σημείο που κλείνει.

Αυτόματη θυρίδα αερισμού V40P – ενεργειακός υαλοπίνακας U3 (Ug=1,1 W/m2 K) σαν στάνταρ εξοπλισμός.

Υψηλής ποιότητας ξυλεία ελάτης, αντικολλητή και εμποτισμένη εν κενώ.

Τα ξύλινα προφίλ είναι βαμμένα με δύο στρώσεις οικολογικό ακρυλικό βερνίκι σε φυσικό χρώμα.

Εύκολο καθάρισμα του εξωτερικού υαλοπίνακα και με τη βοήθεια του μηχανισμού που κρατάει το ανοιγόμενο φύλλο όταν αυτό περιστρέφεται κατά 160°.

Σύστημα topSafe με αυξημένη αντοχή σε διάρρηξη

Μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ

Παράθυρα Ταράτσας

parathiro taratsas

Τα οφέλη από τον φυσικό φωτισμό των κτιρίων είναι αδιαμφισβήτητα. Συμβαίνει όμως πολλές φορές σε κτίρια με επίπεδη στέγη (ταράτσα) να μην μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα παράθυρα σε όλους τους χώρους.

Η ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένων παραθύρων ταράτσας.

Ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός
Εξαιρετική απόδοση θερμομόνωσης – Uw = 0,64 W / m²K *, κάνει το παράθυρο κατάλληλο για χρήση σε παθητικά κτίρια.
Ευέλικτη δομή. Το παράθυρο μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιοδήποτε μέγεθος (στην περιοχή 60×60 – 120x220cm).
Εξαιρετική φωτεινότητα. Ο σχεδιασμός του παραθύρου παρέχει έως και 16% μεγαλύτερη επιφάνεια με γυαλί σε σύγκριση με λύσεις που προσφέρονται από άλλους κατασκευαστές.