Έξυπνο Σπίτι

somfy house exterior vertical blinds

Έξυπνο Σπίτι

TaHoma Box3

Ελέγξτε το σπίτι σας όπως θέλετε!

Η Somfy σας παρέχει όλες τις λύσεις που χρειάζεστε για να ελέγχετε την καθημερινή σας ζωή στο σπίτι.

Μια εφαρμογή για κινητά είναι το μόνο που χρειάζεστε και η συσκευή Tahoma για να προγραμματίσετε και να ελέγξετε κεντρικά όλον τον ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό σας. Θέρμανση, φωτισμός, κάμερες, συναγερμοί… Ελέγξτε τα πάντα από το σπίτι ή εξ αποστάσεως με ένα μόνο κλικ!

Το σπίτι σας στο smartphone σας!
Κάντε απλή τη ζωή σας με την εφαρμογή TaHoma® για κινητά. Θα μπορείτε να ελέγχετε όλο τον οικιακό σας εξοπλισμό από το smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ζήστε την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού.
Προγραμματίστε τα προϊόντα Somfy όπως τα ρολά, τις τέντες κ.α. να ανοιγοκλείνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας και απολαύστε την ηρεμία σας.

Διαχειριστείτε απομακρυσμένα όλες τις έξυπνες συσκευές της Somfy
όπως ρολά, φώτα, τέντες κ.α. από το κινητό από όπου κι αν βρίσκεστε.

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633. 

Έξυπνη Ασφάλεια

category camera benefit 4 lifestyle

Έξυπνες κάμερες: αποτροπή, παρακολούθηση και ασφάλεια!

4 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τις κάμερές μας:

Για να διασφαλίσετε την ιδιωτική σας ζωή:
Χάρη στο ηλεκτροκίνητο κλείστρο, η κάμερα εσωτερικού χώρου της Somfy και το Somfy One δεν τραβούν βίντεο όταν είστε στο σπίτι. Η εξωτερική κάμερα της Somfy παρέχεται επίσης με μια λειτουργία ιδιωτικής ζωής για να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας.

Αποτρέπουν τους διαρρήκτες:
Η εξωτερική κάμερα της Somfy διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα των 110 dB που μπορείτε να ενεργοποιήσετε από το smartphone σας εάν κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει. Μπορείτε επίσης να τη συνδέσετε σε εξωτερικό φωτιστικό, έτσι ώστε να ανάβει το φως όταν ανιχνεύεται κίνηση.

Διαθέτουν ενσωματωμένη σειρήνα:
Καθώς είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κάμερα εσωτερικού χώρου, το Somfy One διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα 90dB. Μπορείτε να το συνδέσετε με διάφορα εξαρτήματα (ανιχνευτές, τηλεχειριστήρια κλπ.) και να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το σπίτι σας κεντρικά.

Ποιότητα βίντεο:
Με βίντεο Full HD, φακό ευρείας γωνίας 130 °, ζουμ 8X, νυχτερινή όραση, ανιχνευτή κίνησης και χωρίς να ασχολείται με τα κατοικίδια και άλλα ζώα, η κάμερα εσωτερικού χώρου της Somfy έχει όλα όσα χρειάζεστε για τη βέλτιστη παρακολούθηση του σπιτιού σας.

Έξυπνη Πρόσβαση

eshop banner

Θυροτηλέφωνο
Δείτε ποιος είναι στην πόρτα και ανοίξτε την με απόλυτη εμπιστοσύνη!

Ηλεκτρονική Αυλόπορτα
Η αυλόπορτα κλείνει αυτόματα πίσω σας για να διατηρήσει τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας απολύτως ασφαλή.

Ηλεκτρονική Γκαραζόπορτα
Κάποια απροσδόκητη παράδοση; Ανοίξτε το γκαράζ για να περάσει ο διανομέας και να σας παραδώσει το δέμα σας.

Έξυπνες κλειδαριές
Αν κάποιος φίλος, μέλος της οικογένειας ή ο γείτονάς σας θέλει να μπει στο σπίτι σας, μπορείτε να επιλέξετε να του δώσετε προσωρινή ή μόνιμη πρόσβαση χωρίς να χρειάζονται κλειδιά.