Σιτες καθετες κινησης click clack Sital

 

Το best seller της Sital, αποτελεί την πλέον κατάλληλη και οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Ο νέος μηχανισμός “click clack” για εύκολο κλείσιμο έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω καθώς εξασφαλίζει ευκολία στην χρήση και ταυτόχρονα ομαλή λειτουργία με την βοήθεια του πατενταρισμένου επιβραδυντικού μηχανισμού. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί από άκαυστο fiberglass (ίνες υάλου με επικάλυψη από πλαστικό PVC μεγάλης αντοχής).

Η Sital δίνει την επιλογή στον πελάτη να ορίσει τις διαστάσεις της σίτας ανάλογα με τα μέτρα που επιθυμεί με δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων μέχρι 240 cm πλάτος. Για περιπτώσεις ξύλινων κουφωμάτων διατίθεται ειδικό προφίλ για τον πείρο του πατζουριού.

Για τον επαγγελματία, διατίθενται και σε εξάμετρη μπάρα που συνοδεύεται από οδηγούς με περασμένο αντιανεμικό βουρτσάκι και κιτ εξαρτημάτων με έντυπο οδηγιών αποτελώντας έτσι μια πιο οικονομική λύση.

Διατίθεται σε στοκ : λευκο (9016 ΡΑΛ), κάφε (8014 ΡΑΛ), μπλέ (5010 ΡΑΛ), μάυρο (9005 ΡΑΛ), πράσινο (6005 ΡΑΛ) (6009 ΡΑΛ) (6005 ΜΑΤ) (6009 ΜΑΤ), ασημί ανοδείωση ματ, καρυδία (S-2000), άβαφο.

Οι παραγγελίες για όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης

 

Έντυπο Τεχνικών Χαρακτηριστικών
Δήλωση Συμμόρφωσης με το προτυπο CE

 

{gallery}proionta/01-koufomata-eksoterika/sites/sites_kathetis_kinisis_click_clack{/gallery}