Σπαστή Γκαραζόπορτα Hormann

Σπαστές γκαραζόπορτες – Η πόρτα της αρεσκείας σας σε επώνυμη ποιότητα Hörmann

Οι κομψές αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κάθετα προς τα πάνω. Έτσι εξοικονομείτε χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ και διατηρείτε ελεύθερη όλη την είσοδο. Οι σπαστές γκαραζόπορτες ταιριάζουν πάντα – ανεξάρτητα αν το άνοιγμα του γκαράζ είναι ορθογώνιο ή λοξό, διαθέτει τμηματικό ή ημικυκλικό τόξο. Για αυτό ενδείκνυνται ιδανικά και για μελλοντική ανακαίνιση.
Με τον κατάλογο πορτών επιλέξτε με την ησυχία σας την πόρτα της προτίμησής σας, χωρίς περιορισμούς. Ο διπλανός κατάλογος σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και φυσικά θα σας συμβουλεύσει εντελώς προσωπικά ο συνεργάτης της Hörmann.

Καλοί λόγοι για να επιλέξετε σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann

  1. Επώνυμη ποιότητα από τη Γερμανία.Όλα τα εξαρτήματα πόρτας και μηχανισμού κίνησης σχεδιάζονται και παράγονται από την Hörmann, είναι 100 % συμβατά μεταξύ τους, και ελέγχονται και πιστοποιούνται όσον αφορά την ασφάλειά τους από ανεξάρτητα, αναγνωρισμένα ινστιτούτα. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 στη Γερμανία και πληρούν όλες τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας εργάζονται εντατικά σε νέα προϊόντα, προχωρούν σε συνεχείς εξελίξεις και βελτιώνουν ακόμη και τις παραμικρές λεπτομέρειες. Έτσι δημιουργούνται οι ευρεσιτεχνίες και πρωτοπορίες στην αγορά.
  2. Γκαραζόπορτες για πολλές γενιές.Τεστ μεγάλης διαρκείας υπό πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζουν ανθεκτικά προϊόντα σειράς σε ποιότητα Hörmann. Χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις και τη διασφάλιση ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς η Hörmann παρέχει 10 χρόνια εγγύηση για όλες τις σπαστές γκαραζόπορτες και 5 χρόνια εγγύηση για τους μηχανισμούς κίνησης.
  3. Ατενίζοντας το μέλλον.Η Hörmann δίνει το καλό παράδειγμα. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία θα καλύπτει από το 2013 το 40 % των ενεργειακών της αναγκών από ανανεώσιμες πηγές ενέργειες με στόχο να αυξήσει το ποσοστό αυτό με τον καιρό. Ταυτόχρονα, με την εισαγωγή ενός ευφυούς και πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης ενέργειας εξοικονομούνται ετησίως πολλοί τόνοι CO2 . Και τέλος, τα προϊόντα της Hörmann συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες της Hörmann στα φυλλάδια “Σκεφτόμαστε πράσινα”.
  4. Αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα.[1] Ίδιες αποστάσεις ραμποτέ και αόρατες ενώσεις των πάνελ σε πόρτες ραμποτέ

Οι γκαραζόπορτες της Hörmann διακρίνονται για τον ομοιόμορφο διαχωρισμό ραμποτέ [ A ]. Τα πάνελ είναι τόσο τέλεια διαμορφωμένα, που οι ενώσεις είναι σχεδόν αόρατες σε κλειστή κατάσταση. Κάντε τη σύγκριση!

Κατά παραγγελία, παραλαμβάνετε και τις πρακτικές πλαϊνές πόρτες με την ίδια ευθυγράμμιση.

[2] Ανομοιόμορφες αποστάσεις ραμποτέ [ B ], [ C ] που οφείλονται στα διαφορετικά ύψη των πάνελ και ορατές ενώσεις πάνελ στα προϊόντα του ανταγωνισμού. Η εικόνα της πόρτας δεν είναι αρμονική.

[3] Ομοιόμορφα διαχωρισμένες ταμπλαδωτές πόρτες
Για μια αρμονική συνολική εικόνα οι αποστάσεις στις σπαστές γκαραζόπορτες της Hörmann μεταξύ των επιμέρους ταμπλάδων [ D ] είναι στο ύψος ακριβώς ίδιες. Αυτό επιτυγχάνεται με τα πάνελ ίδιου ύψους σε όλο το ύψος της πόρτας. Και οι κάθετες αποστάσεις μεταξύ των ταμπλάδων σε ένα πάνελ είναι ίδιες. Η εμφάνιση της πόρτας είναι ομοιόμορφη.

Προαιρετικά διατίθενται και πλαϊνές πόρτες με τον ίδιο διαχωρισμό πάνελ και στην ίδια όψη με τη σπαστή γκαραζόπορτα.

[4] Ανομοιόμορφες αποστάσεις ταμπλάδων [ E ], [ F ] που οφείλονται στα διαφορετικά ύψη των πάνελ στα προϊόντα του ανταγωνισμού . Η εικόνα της πόρτας δεν είναι αρμονική.

 

PDF:

Κατάλογος

Τεχνικός Κατάλογος