Σπαστές βιομηχανικές γκαραζόπορτες

Το πρόγραμμα σπαστών γκαραζόπορτων με μοναδική γκάμα προϊόντων

Οι σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κάθετα εξοικονομώντας χώρο μπροστά και πίσω από την πόρτα. Τα τμήματα της πόρτας ακινητοποιούνται επίπεδα κάτω από την οροφή, κάθετα πάνω από το άνοιγμα ή την οροφή. Οι σπαστές γκαραζόπορτες της σειράς 50 από χάλυβα, συνδυασμό χάλυβα/αλουμινίου ή αλουμίνιο ξεχωρίζουν για τη μοναδική γκάμα προϊόντων, τον κορυφαίο σχεδιασμό και την πιστοποιημένη ασφάλεια. Οι σπαστές γκαραζόπορτες Compact στοιβάζουν τα επιμέρους πάνελ κάθετα αμέσως πίσω από το πρέκι. Το μικρό βάθος ανάσυρσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε υπόστεγα με σφαιρικά φωτιστικά, γυάλινες οροφές και προσόψεις.

Καλή ορατότητα-για πάντα

Πολύ μεγάλη αντοχή στις γρατζουνιές

Οι πόρτες με πλαστικό τζάμι DURATEC αντέχουνστην έντονη καταπόνηση στο σκληρό βιομηχανικό περιβάλλον, διατηρώντας ταυτόχρονα συνεχώς τη διαφάνειά τους. Μια ειδική επιφανειακήεπίστρωση σε ποιότητα προβολέων αυτοκινήτου προστατεύει το τζάμι από γδαρσίματα και ίχνη καθαρισμού.Το τζάμι DURATEC διατίθεται στάνταρ, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε όλες τις σπαστές  πόρτες με διάφανο πλαστικό τζάμι – και μόνο από την Hörmann.

Β

Αποτελεσματική θερμομόνωση

ThermoFrame

Οι θερμαινόμενες αίθουσες χρειάζονταιβιομηχανικές σπαστές πόρτες με καλή θερμομόνωση. Οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες της Hörmann διατίθενται προαιρετικά με σύνδεση κάσας ThermoFrame για θερμικό διαχωρισμό
της κάσας και του τοίχου. Επιπλέον προστατεύουντα λάστιχα στις δύο πλευρές της πόρτας
και ένα διπλό λάστιχο στο πρέκι από την απώλειαθερμότητας ή ψύχους. Έτσι η τιμή θερμομόνωσης αυξάνεται έως 21 %.

Β

Πρακτικές λύσεις

Ανθρωποθυρίδα χωρίς κατώφλι

Η ανθρωποθυρίδα διευκολύνει τη διέλευσηατόμων με ένα εξαιρετικά επίπεδο κατώφλι ανοξείδωτου χάλυβα. Σε πόρτες έως 5500 mm πλάτος το κατώφλι έχει ύψος στο μέσον μόνο 10 mm και στα άκρα 5 mm. Ο κίνδυνος πτώσης μειώνεται αισθητά και διευκολύνεται η διέλευση με τροχούς. Υπό ορισμένες συνθήκες οι ανθρωποθυρίδες Hörmann μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς κατώφλι ως έξοδοι κινδύνου και για τη διέλευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Β

Ασύρματη επιτήρηση πόρτας

Προπορευόμενο φωτοκύτταρο χωρίς πρόσθετη χρέωση

Οι μηχανοκίνητες βιομηχανικές σπαστές πόρτεςHörmann με μηχανισμούς κίνησης WA 400 και ITO 400 διαθέτουν στη βασική έκδοση έναν αυτοελεγχόμενο πρεσοστάτη με οπτικούς αισθητήρες. Χωρίς πρόσθετη χρέωση μπορείτε να επιλέξετε και το προπορευόμενο φωτοκύτταρο VL 1 για την ασύρματη επιτήρηση της πλευράς κλεισίματος της πόρτας. Προαιρετικά διαθέσιμο είναι και το ενσωματωμένο στο κούφωμα φωτόπλεγμα HLG. Αυτές οι λύσεις σας προσφέρουν υψηλή ασφάλεια, γρηγορότερη κίνηση της πόρτας και χαμηλότερο κόστος ελέγχου και συντήρησης.

B

PDF:

Κατάλογος