Εταιρεία

Η εταιρεία Διαχρονική Συστήματα Κουφωμάτων & Επίπλων Κουζίνας ιδρύθηκε το 1993 από τους Νικόλαο και Φάνη Μαλαχιά στο νησί της Χίου. Βασικό αντικείμενό μας αποτελεί η εγκατάσταση και υποστήριξη εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, επίπλων κουζίνας και εσωτερικής σκάλας.

 

Εξ’ αρχής η Διαχρονική επικεντρώθηκε στη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της δόμησης, με αποτέλεσμα να καταξιωθεί στην αγορά της Χίου παρέχοντας διαχρονικές επιλογές εξοπλισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. πιο συγκεκριμένα, εξειδικεύεται στην:

 

  • Τοποθέτηση και Υποστήριξη συστήματος κουφωμάτων εσωτερικού & εξωτερικού χώρου,
  • Τοποθέτηση και Υποστήριξη επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας.
  • Τοποθέτηση και Υποστήριξη σκάλας εσωτερικού χώρου,
  • Τοποθέτηση και Υποστήριξη επίπλων εσωτερικού χώρου.

 

Ποιότητα, Ποιότητα, Ποιότητα!
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Διαχρονικής κατά την πρώτη δεκαετία λειτουργίας της, εντοπίζεται στην πλήρη ικανοποίηση των εκατοντάδων πελατών μας.Οι συνεργαζόμενες φίρμες που αντιπροσωπεύουμε μας βραβεύουν κάθε χρόνο σαν μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, γιατί όχι μόνο το σύνολο των προϊόντων μας συνοδεύεται από μεγάλη γκάμα δειγμάτων, φωτογραφικού υλικού και εξειδικευμένου λογισμικού σχεδίασης, αλλά επειδή δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Πέρα, λοιπόν, από την πλήρη υποστήριξη των πελατών μας κατά την διαδικασία της πώλησης, ειδική μέριμνα λαμβάνεται στην δια βίου παρακολούθηση καλής εγκατάστασης, καθώς τα προϊόντα μας αποτελούν διαχρονικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.