Μηχανισμοί Κίνησης Γκαραζόπορτας

Άνεση και ασφάλεια για το σπίτι σας
Ποιος θέλει να βγει από το αυτοκίνητο σε αέρα και βροχή, απλώς και μόνο για να ανοίξει το γκαράζ. Με έναν μηχανισμό κίνησης γκαραζόπορτας Hörmann έχετε πάντα “απευθείας πρόσβαση”, αφού ανοίγετε την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια μέσω τηλεχειριστηρίου ενώ βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο. Με τη άνετο και γρήγορο SupraMatic, την οικονομική ProMatic, καθώς και το ProMatic Akku, τον μηχανισμό κίνησης για γκαράζ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η Hörmann προσφέρει πρωτοποριακή τεχνολογία μηχανισμών κίνησης.

Το ασύρματο σύστημα BiSecur είναι στάνταρ σε όλους τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας. Το καινοτόμο ασύρματο σύστημα της Hörmann με αναζήτηση κατάστασης είναι ό,τι χρειάζεστε χάρη στις μοναδικές λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, καθώς και την αναζήτηση κατάστασης, όλα αυτά με μοναδικό σχεδιασμό και γυαλιστερή υφή.

Με την πύλη Hörmann BiSecur μπορείτε να ελέγχετε τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας, την πόρτα εισόδου Hörmann* και άλλες συσκευές άνετα, μέσω smartphone ή tablet. Επιπλέον μπορεί να εμφανίζεται η θέση του μηχανισμού κίνησης της γκαραζόπορτας και της αυλόπορτας καθώς και το αν είναι κλειδωμένη η οικιακή πόρτα* σας.

*με ειδικό εξοπλισμό

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά.
Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633. 

Hormann SupraMatic

csm Garagentor Antrieb SupraMatic4 1000x700 452d241767

Αυτός ο συνδυασμός ταχύτητας και άνεσης θα σας συναρπάσει. Η σπαστή γκαραζόπορτά σας ανοίγει γρηγορότερα και μπορείτε να μπαίνετε απευθείας από το δρόμο στο γκαράζ σας. Επίσης, θα λατρέψετε τις λεπτομέρειες άνεσης, όπως είναι το πρόσθετο ύψος ανοίγματος, π.χ. για τον αερισμό του γκαράζ, και ο φωτισμός μηχανισμού κίνησης που ενεργοποιείται ξεχωριστά μέσω του τηλεχειριστηρίου σας. Το περίβλημα του μηχανισμού κίνησης από βουρτσισμένο αλουμίνιο χαρίζει στο SupraMatic εξαιρετική εμφάνιση.

Hormann ProMatic

csm Garagentor Antrieb ProMatic4 1000x700 84996ba0da

Ο μηχανισμός κίνησης γκαραζόπορτας ProMatic κατασκευάζεται με βάση δοκιμασμένες τεχνολογίες της Hörmann – όπως όλοι οι κορυφαίοι μηχανισμοί κίνησης για γκαραζόπορτες της Hörmann. Αυτό εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία σε ελκυστική τιμή. Και σε γκαράζ χωρίς ρεύμα δεν πρέπει να στερείστε άνεσης στους μηχανισμούς κίνησης. Το ProMatic Akku σας δίνει τη δυνατότητα. Είναι εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να φορτιστεί σε ελάχιστες ώρες, ιδιαίτερα πρακτικό χάρη στην προαιρετική ηλιακή μονάδα.