Μηχανισμοί Κίνησης για Αυλόπορτες

Συναρπαστική άνεση και μέγιστη ασφάλεια
Μόνο με έναν τηλεχειριζόμενο μηχανισμό κίνησης της Hörmann αποκτά η αυλόπορτά σας μέγιστη άνεση, αφού έτσι απολαμβάνετε καταξιωμένη τεχνολογία από όλες τις απόψεις. Χάρη στην ομαλή εκκίνηση και τον ομαλό τερματισμό η πόρτα κινείται πάντα αθόρυβα και ομοιόμορφα. Η αναγνώριση εμποδίων προστατεύει άτομα και αντικείμενα με ιδιαίτερη αξιοπιστία και σας χαρίζει έτσι μια αίσθηση ασφάλειας.

Πρακτικές πρόσθετες λειτουργίες τελειοποιούν την άνεσή σας: η αυτόματη λειτουργία κλεισίματος, που κλείνει την πόρτα μετά από έναν συγκεκριμένο χρόνο τον οποίο καθορίζετε εσείς* ή η δυνατότητα να ανοίγετε την πόρτα μόνο μερικώς για τη διέλευση ατόμων. Οι μηχανισμοί κίνησης RotaMatic και VersaMatic διατίθενται επίσης με πρακτική μπαταρία και προαιρετικό ηλιακό πάνελ.

* Για αυτήν τη λειτουργία απαιτείται προαιρετικό φωτοκύτταρο.

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά.
Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633. 

Μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες RotaMatic

rota matic 1000x700

Ο μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες RotaMatic της Hörmann ταιριάζει χάρη στη μοντέρνα και κομψή του σχεδίαση στην ανοιγόμενη πόρτα σας. Ξεχωρίζει όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και για χάρη στη λειτουργικότητα και την ασφάλεια που προσφέρει. Και χωρίς απευθείας σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο δεν πρέπει να στερείστε άνεσης στους μηχανισμούς κίνησης. Το RotaMatic Akku σας δίνει τη δυνατότητα.

Μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες VersaMatic

versa matic 1000x700

Ο μηχανισμός κίνησης για ανοιγόμενες πόρτες VersaMatic με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου αποτελεί την ιδανική λύση για συνηθισμένες περιπτώσεις τοποθέτησης. Ενδείκνυται ιδιαίτερα π.χ. για την τοποθέτηση σε ιδιαίτερα βαθιές κολόνες πορτών. Επίσης μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα η θέση τοποθέτησης και έτσι να προσαρμοστεί ιδανικά στην εκάστοτε περίπτωση. Επιπλέον δεν απαιτείται ξεχωριστό σύστημα ελέγχου – έτσι εξοικονομείτε χώρο και χρόνο. Ο μηχανισμός κίνησης VersaMatic ξεχωρίζει επίσης με την καταξιωμένη τεχνολογία του: η ταχύτητα π.χ. μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες, έτσι επιτυγχάνεται σε όλα τα μεγέθη πορτών μια ομοιόμορφη κίνηση της πόρτας.

Εξίσου ευέλικτες με τον μηχανισμό κίνησης VersaMatic είναι οι δυνατότητες της ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Αν η πόρτα δεν διαθέτει σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανεξάρτητο VersaMatic Akku Solar.

Μηχανισμός κίνησης για συρόμενες πόρτες LineaMatic

linea matic 2 1000x700

Τα δυνατά σημεία του μηχανισμού κίνησης συρόμενης πόρτας LineaMatic είναι το συμπαγές, ρυθμιζόμενο σε ύψος περίβλημα από χυτοπρεσσαριστό ψευδάργυρο, πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα και αξιόπιστο ηλεκτρονικό σύστημα του μηχανισμού κίνησης.

Μηχανισμός κίνησης για συρόμενες πόρτες STA 400

csm sta 400 1000x700 2942772bbe

Ο μηχανισμός κίνησης συρόμενης πόρτας STA 400 σχεδιάστηκε ειδικά για μεγάλες πόρτες.
Το αντίστοιχο σύστημα ελέγχου B 460 FU εγγυάται ακριβή εκκίνηση και ομαλό σταμάτημα της πόρτας.