2) Κουζίνες Χίος- Έπιπλα Κουζίνας Χίος

Febal Casa Cucina Moderna Aria1 composizione tipo 8 9 scaled 1

Κουζίνες Χίος – Έπιπλα Κουζίνας Χίος

Κουζίνες Χίος – Έπιπλα Κουζίνας Χίος με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων.

Με μία επίσκεψη στο κατάστημα μας (Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α, Χίος, 82100) θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α, 82100, Χίος. 

κουζίνες χίος

Μοντέρνα κουζίνα ISLA

Μια κουζίνα που αφήνει πολύ χώρο για προσωπική έκφραση που μπορεί να αλλάξει από κλασικό σε μοντέρνο και βιομηχανικό σε Shabby Chic, με λίγες, ευέλικτες επιλογές λεπτομέρειας.

Επίσης, το πολυμερές φινίρισμα είναι το χαρακτηριστικό που εγγυάται ποιότητα και συντήρηση χωρίς φασαρία.

 

κουζίνες χίος

Μοντέρνα κουζίνα LUNGOMARE

Το Lungomare δεν είναι απλή κουζίνα, αλλά δημιουργική συγκέντρωση όγκων και σχημάτων.

Η εισαγωγή στοιχείων ενός μπλοκ και η δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών υψών και βάθους σας επιτρέπει να σχεδιάσετε, να φανταστείτε και να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικές λύσεις.

 

κουζίνες χίος
κουζίνες χίος

Μοντέρνα Κουζίνα Over

Febal Casa 2021 Catalogo Modula 34
Febal Casa 2021 Catalogo Modula 46
Febal Casa 2021 Catalogo Modula 47
Febal Casa 2021 Catalogo Modula 48
Febal Casa 2021 Catalogo Modula 65
Febal Casa 2021 Catalogo Modula 68

Κλασικά Έπιπλα Κουζίνας Χίος – Κουζίνες Χίος

klasiki koyzina 1

Κλασική κουζίνα MIDA

Το Mida είναι ένα εικονίδιο και το μυστικό της διαχρονικής ομορφιάς του βρίσκεται στις λεπτομέρειες των συστατικών του.

Επίσης, από τις διακοσμήσεις έως τα αξεσουάρ, από τις μονάδες έως τα τυπικά χαρακτηριστικά με μια παραδοσιακή πινελιά, όπως τα συρτάρια κάτω από τις μονάδες τοίχου, ο σχεδιασμός της κουζίνας σας θα είναι ένα ευχάριστο ταξίδι ανακάλυψης των δυνατοτήτων ενός κλασικού στυλ.

 

klasiki koyzina 2

Κλασική κουζίνα ARMONIA

Το Armonia είναι η τέλεια παραδοσιακή κουζίνα για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και διαχρονικό περιβάλλον.

Εκτός από αυτό, στο φινίρισμα του Orzo Scuro, οι λεπτομέρειες και τα ένθετα σας επιτρέπουν να σφραγίζετε το σημάδι σας με την πάροδο του χρόνου.

ezgif 2 5918ac7755b4
ezgif 2 f2828abe1965
ezgif 2 586fe8cba833

Κλασική Κουζίνα Romantica

Όταν το κλασικό επαναπροσδιορίζεται, μπορεί πάντα να συμβαδίζει με το σύγχρονο. Το νέο design του μοντέλου Romantica γεννιέται για να μπορεί να συνδυάσει με εκλεπτυσμένο τρόπο τις αξίες του παρελθόντος και του παρόντος. Επίσης, για να κατακτήσει τους λάτρεις του κλασικού χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι προσκολλημένοι στην παράδοση, μέσα από το πάντρεμα των υλικών, των φινιρισμάτων και των χρωμάτων που εκφράζουν την προσωπικότητα. Ακόμα, αυτή η προσέγγιση θέτει στο επίκεντρο έναν νέο και ευέλικτο τρόπο ζωής: πολυτελή και πλούσιο αλλά χωρίς υπερβολές, κομψό αλλά διακριτικό, εμβληματικό και ποτέ βαρετό. Τέλος, οι κουζίνες αυτές έχουν σχεδιαστεί για σπίτια σε ολόκληρο τον κόσμο, αντιπροσωπεύοντας μέσω ενός νέου μοντέλου επίπλωσης μια αυθεντική, διαχρονική και δίχως όρια έμπνευση.

 

ezgif 2 3904df646e2d
ezgif 2 da8068f10205
ezgif 2 6b71a549baa0

Κλασική Κουζίνα Gala

Το σύγχρονο κλασικό είναι ένα σύστημα διακόσμησης που προσαρμόζεται στις πιο διαφορετικές αρχιτεκτονικές ενός σπιτιού. Το μοντέλο Gala παντρεύει την έννοια της ευελιξίας, προτείνοντας πολυάριθμα στοιχεία ενσωμάτωσης, με το κλασικό φύλλο πόρτας με κορνίζα για να δώσει στο σχέδιο μια πιο παραδοσιακή ή πιο σύγχρονη διάσταση. Από το κλασικό πρόσθετο πόδι στήριξης μέχρι τις λαβές, από την επιλογή του φινιρίσματος μέχρι την πλάτη, από την κορνίζα μέχρι την πιατοθήκη: όλα συμβάλλουν στην έκφραση του κλασικού προσωπικού γούστου. Τέλος, ένα κλασικό μοντέλο όπου η κομψότητα και ο δυναμισμός συμβιώνουν σε απόλυτη, διαχρονική ισορροπία.