Κουφώματα Ξύλινα

* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633. 

Ξύλινα Ανοιγόμενα Συστήματα

Kowa wood 1

Η ξυλεία είναι πρωτότυπη και ευπαρουσίαστη. Τα ξύλινα παράθυρα είναι ειδικά για να  προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες προδιαγραφές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ζεστή ατμόσφαιρα, ευχάριστες επιφάνειες και αμέτρητες δυνατότητες σχεδιασμού. Η τεράστια σημασία για το κλίμα και το περιβάλλον καθιστούν την ξυλεία ένα μοναδικό υλικό. Φυσικά τέλειο!

Ξύλινα Συρόμενα Συστήματα

Meisterstueck UK 171

Τα παράθυρά μας είναι τόσο μοναδικά όσο τα υλικά που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες μας για την κατασκευή τους. Η μεγάλη τεχνογνωσία και η εξαιρετικά σύγχρονη τεχνολογία που ελέγχεται από υπολογιστή φέρνει ασύγκριτα επίπεδα ακρίβειας και ποιότητας στα προϊόντα μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα παράθυρά σας θα διαρκέσουν για πολλές γενιές!

Ξύλινα Κουφώματα με Επένδυση Αλουμινίου

Kowa wood2 scaled

Συνδυάζει την διαχρονική ομορφιά του ξύλου εσωτερικά και επενδύεται από έξω με αλουμίνιο σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Ξεχάστε την συντήρηση !