Συρόμενες Οροφές

siromeni orofi scaled
  • Οικολογικός σχεδιασμός : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή ή και σταθερή οροφή που απαρτίζεται από θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου. Συνδυάζοντας τα προφίλ αυτά με ενεργειακούς υαλοπίνακες πετυχαίνουμε εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας με τεράστιο περιβαλλοντολογικό αλλά και οικονομικό όφελος.
  • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή με θερμοδιακοπή και ενεργειακούς υαλοπίνακες εξασφαλίζει συνθήκες θερμικής άνεσης εντός των κτιρίων.
  • Υγιεινό περιβάλλον : Η αξιοποίηση του διαθέσιμου φυσικού φωτισμού και του εξωτερικού αέρα μέσω της γυάλινης ανοιγόμενης οροφής βελτιώνει την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία των ανθρώπων. Παράλληλα, ο εξωτερικός αέρας διεισδύει στο χώρο λειτουργώντας ως φυσικός δροσισμός που είναι απαραίτητος για την καλή υγεία – ειδικά εφόσον περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα στα κτίρια.
  • Ευχάριστη ατμόσφαιρα : Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή με θερμοδιακοπή, εφόσον χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα ανακλαστικά κρύσταλλα, συνεισφέρει στη σωστή κατανομή του φωτός μέσα στους χώρους του κτιρίου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες οπτικής άνεσης και συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής του χώρου.
  • Καινοτόμος σχεδιασμός : Το σύστημα γυάλινης ανοιγόμενης οροφής αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες της Salinox (pattent No 1009052). Οι τραβέρσες αλουμινίου που απαρτίζουν το σύστημα διαθέτουν εξελιγμένο σύστημα απορροής των ομβρίων υδάτων. Ταυτόχρονα, οι διπλοί υαλοπίνακες κατασκευάζονται με τη μέθοδο της δομικής επικόλλησης. Αυτό σημαίνει πως ο υαλοπίνακας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το προφίλ αλουμινίου έτσι ώστε να μη δημιουργεί λούκι. Το γεγονός αυτό συμβάλλει τόσο στην προστασία της οροφής από πιθανή εισχώρηση των υδάτων, όσο και στη διατήρηση της καθαρότητας του συστήματος.
  • Μίνιμαλ αισθητική : Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια της οροφής με τη χρήση structural υαλοπινάκων.
  • Σχεδιαστική ευελιξία : Η ανοιγόμενη γυάλινη οροφή δύναται να κατασκευαστεί στις εκάστοτε διαστάσεις του οικοδομικού ανοίγματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου προσαρμόζεται ο αριθμός και η διαμόρφωση των πλαισίων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του αριθμού των πάνελ που θα κατασκευαστούν ως ανοιγόμενα. Για παράδειγμα, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος των υλικών, μπορούμε να επιλέξουμε να ανοίγουν μόνο τα μισά πάνελ χωρίς να επηρεάζεται η οπτική αρμονία της κατασκευής.
* Τα προϊόντα που βλέπετε είναι ενδεικτικά.
Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στο φυσικό μας κατάστημα. Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Αεροπόρου Ροδοκανάκη 20Α ή καλέστε μας στο 2271042633.