Γιατί να επιλέξετε συρόμενη ντουλάπα για το σπίτι σας;

Η επιλογή  της ιδανικής ντουλάπας για ένα υπνοδωμάτιο είναι μία σύνθετη και περίπλοκη υπόθεση. Ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του για να επιλέξει την κατάλληλη ντουλάπα είναι η επιφάνεια του δωματίου, ο φυσικός φωτισμός του, οι ανάγκες αποθήκευσης ρούχων ή άλλων ειδών, η ηλικία του χρήστη και τέλος, η γενικότερη αισθητική που επιθυμούμε να έχει ο χώρος.

Η ντουλάπα με συρόμενες πόρτες, τα τελευταία χρόνια, προτιμάται από ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Έχουν γίνει αρκετά μοντέρνες και σύγχρονες. Είναι ιδιαίτερα λειτουργικές και πρακτικές και βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρο στο δωμάτιο και φέρνουν μία ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά.

Γιατί να επιλέξετε όμως μία συρόμενη ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο σας;

  1. Εξοικονόμηση χώρου
  2. Σύγχρονο Design και αισθητική: Οι ντουλάπες με συρόμενες πόρτες διαθέτουν ένα μοναδικό στυλ και δίνουν έναν μοντέρνο αέρα στο χώρο καθώς προσφέρουν πολλές δυνατότητες διακόσμησης.
  3. Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος
  4. Πολλές επιλογές και δυνατότητες οργάνωσης: Οι διαστάσεις των συγκεκριμένων ντουλαπών είναι αρκετά ευέλικτες. Μπορεί κανείς να επιλέξει να οργανώσει τα ρούχα, τα παπούτσια του και άλλα είδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
  5. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις άλλες ντουλάπες:

Οι πόρτες των συρόμενων ντουλαπών δεν υπάρχει πρόβλημα να «κρεμάσουν» πάνω στους μεντεσέδες λόγω του βάρους τους καθώς στηρίζονται σε συρόμενο μηχανισμό.