Συντήρηση Ξύλινων Κουφωμάτων

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα ξύλινα παράθυρα είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ποιότητα της οικίας, εξασφαλίζουν μια ζεστή ατμόσφαιρα και αυξάνουν την αίσθηση ευεξίας. Για να διασφαλιστεί ότι αυτό θα συνεχίσει να είναι έτσι, το ξύλο πρέπει να φροντίζεται με προϊόντα από τη συλλογή φροντίδας.

 

Σετ φροντίδας για ξύλινα παράθυρα

Ο απλός καθαρισμός και η συντήρηση με το φημισμένο σετ φροντίδας Sikkens Wood Coatings (που αποτελείται από ένα ειδικό καθαριστικό και γαλάκτωμα συντήρησης για παράθυρα) είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της αξίας. Είτε είναι ημιδιαφανή είτε αδιαφανή – τα ειδικά καθαριστικά και το γαλάκτωμα συντήρησης δεν προστατεύουν μόνο αλλά και φρεσκάρουν τα χρώματα. Τα παράθυρα των πελατών σας θα γυαλίζουν με ανανεωμένη γυαλάδα. Μετά τη χρήση του ειδικού καθαριστικού, συνιστάται η επεξεργασία της προετοιμασμένης επίστρωσης με το γαλάκτωμα συντήρησής μας. Το γαλάκτωμα συντήρησης πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά τον χρόνο προκειμένου να επεκτείνονται τα χρονικά διαστήματα συντήρησης και η συνολική διάρκεια ζωής.

 

Πανί φροντίδας για πόρτες

Είτε πρόκειται για βαμμένες είτε για βερνικωμένες πόρτες, το πανί φροντίδας προσφέρει νέα λάμψη και πρόσθετη προστασία από τη βρωμιά και τις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται η τακτική χρήση (μία φορά τον χρόνο) για την αποτελεσματική επέκταση των χρονικών διαστημάτων συντήρησης και της διάρκειας ζωής των ξύλινων πορτών υψηλής ποιότητας.

 

Γενικές συμβουλές φροντίδας

Συνιστούμε τον τακτικό καθαρισμό των ξύλινων κατασκευών με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό εσωτερικά και εξωτερικά καθώς και στην περιοχή αναδίπλωσης. Πρέπει να διασφαλίζετε ότι τα ανοίγματα αποστράγγισης παραμένουν ελεύθερα έτσι ώστε το νερό της βροχής να διαρρέει απρόσκοπτα. Η λίπανση των εξαρτημάτων με ένα κατάλληλο σπρέι είναι επίσης σημαντική για το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο καθώς και η επεξεργασία των στεγανοποιητικών ελαστικών με ένα προϊόν φροντίδας για μόνιμη ελαστικότητα και καλή σφράγιση. Αυτές οι εφαρμογές εγγυώνται τη μεγάλη διάρκεια ζωής των παραθύρων και των πορτών.

 

Συντήρηση των ξύλινων παραθύρων σε 2 βήματα

Καθαρίστε τις ξύλινες επιφάνειες με επίστρωση με το ειδικό καθαριστικό.

Εφαρμόστε ομοιόμορφα το γαλάκτωμα συντήρησης με έναν σπόγγο. Έτοιμοι!